Ha azonban létrehozol egy nagyszerű négypárti pénzvonalat, és öt közösség nyer, akkor úgy tűnik, veszítesz, a saját fogadásod valójában inaktív és eldugott. Mindazonáltal a parlayk vonzóak, miközben magukban foglalják a határozott tétet és egy részvényt, így könnyen megfizethető megoldást jelentenek a jelentős hozam megcélzására. Egy jó sportfogadónál az összes tétnél kiszámított alapok valójában kompenzálva vannak, és a bajnokok is gyűjtenek nyereséget. A legújabb ügylet is felhasználható, mert a fogadások része hasonlóan a saját szerencsejáték vonalához. A kereten belül az új üzlet a készpénzes fogadás a játékra, amikor azt számolod ki, hány százalékban játszanak minden emberen.

  • Tehát ez a verseny az 1990-es évek legelejére nyúlik vissza, ennek ellenére 2015 és 2018 májusa között hőemelkedést mutatott, ha a Penguins kiesett az új Capitalst a rájátszásban.
  • Amíg a legtöbb más ligában keresel fogadásokat, nézd meg az NFL Chance, NFL Picks és College Basketball Oddsor March Madness oddsoldalainkat most.
  • Azok a fogadások, amelyeknél körülbelül 50 százalékos a nyerési veszély, és Ön legalább 1-et kaphat, azt mondják, hogy „egyenletes pénz” fogadásokat kap.
  • A kiváló „-” esély arra utal, hogy 100 dollár nyereséghez meg kell fogadnia.
  • Valószínűleg el tudjuk fogadni a jelentését, különösen azért, mert erre több megerősítés is létezik.

Alapvetően jobb, ha véget vetünk a nehezebb kedvenceknek, és lehet csökkenteni az esélytelenebbeket. Abban az esetben, ha az új torna kiegyensúlyozatlan, a vadonatúj kérdések jobb megoldást jelentenek. Valahányszor hivatkozunk arra a vadonatúj példára, amelyet az egyének a múltban használtak, a -205 új számláira téthez egy 205 dolláros fogadás szükséges ahhoz, hogy 100 dolláros nyereséget érjen el, amikor győznek. Ezzel párhuzamosan egy kiváló 100 dolláros fogadás a legújabb Patriots-on, míg a +170 esélytelenebb játékosok jó 170 dolláros profitot érnek el, amikor csak keresni akarnak. Az alábbiakban részletesen tájékoztattam a három pénzvonal tétről.

Moneyline Opportunity Inside Hockey: online sportfogadási oldal

Lehetővé teszi a fogadók számára, hogy soha ne találkozzanak egy csoporttal, hogy kereshessenek, és mérlegeljék a döntetlen lehetőségét. A professzionális szerencsejátékosok néhányszor felajánlják sikeres tényeiket. Természetes, hogy az emberek többet akarnak keresni, hogy kiküszöböljék, de csak az számít, hogy a pénzvonal fogadások hatékonyak a megszabadulás felett. Természetesen, aki úgy tűnik, hogy az esélytelenekért fogad, sokkal nagyobb listát kap, mint az, aki a preferenciákra fogad, ennek ellenére kevesebb pénzt fog látni.

Példa az Nba Spread szerencsejátékra

Miamit a játékkedvenc új online sportfogadási oldal szerepébe állíthatták be, a -200-tól a játéktartományig. Tehát ha 200 dollárt fogadna a Miamiba, mert a 100 dolláros pénz visszakerült arra az esetre, ha a választását megszerzik. Másrészt a saját képleted szerint a vadonatúj Lakers az új esélytelen részbe került.

Legnagyobb súgóútmutató a hatótávolság irányához a sportfogadásban

Lehetőség lesz rengeteg különböző dolog birtoklására, például az új MVP-re, egy jó dobónak mennyi ütést kap, hány házat futhat egy ember, és hasonlók. Ügyeljen arra, hogy tisztában legyen azzal, hogy a dobók vagy bármely más szakember ténylegesen eredményes, és ezt követően a magánstatisztikákra fogad. Ezért a legújabb -150 azt jelenti, hogy 100 dollárt kell választania ahhoz, hogy 150 dollárt nyerjen a Los Angeles Dodgers játékon. Ha a Dodgers nyer, akkor 100 dollárt kap, valamint a vadonatúj tétjét, de megpróbál 150 dollárt csökkenteni, ha a Dodgerek megszabadulnak tőlük.

A játékban elért egyéni teljesítménye mellett Chris napjainkban is informatív tartalmat készít, hogy a YouTube-on és a Myspace-en is körbejárja a támogatókat. Vessünk egy pillantást a Memphis Grizzliesre az új Wonderful County Fighters ellen, amely egyike a sok Christmas Go out játéknak a következő szezonokban, mint jó példa. Tegyük fel, hogy a vadonatúj Fighters dos.5 pont preferált (-dos.5) a +száz eséllyel, ami a -128-hoz közeli pénzvonal lehetőségét jelezné. Beleértve, tegyük fel, hogy Clayton Kershaw a Dodgersből próbálkozik Max Scherzerrel a Nationals-tól.

Nhl játék

Legnagyobb súgóútmutató a hatótávolság irányához a sportfogadásban

A szakmai közösségek hozzáférhetnek a legmodernebb intézményekhez, a legkiválóbb osztályok személyzetéhez, és olyan csúcstechnikai eszközöket is beszerezhet, amelyekkel az iskolai szervezetek biztosan nem rendelkeznek. Ez sokkal következetesebb tevékenységeket és jobb pontszámú videojátékokat indíthat el a saját elitcsoportok számára. Kész, az új „jobb” fogadás attól függ, hogy mennyire bíznak az előrejelzésben, valamint az Ön szakértelmétől a játékban játszott videojátékában. Azt is fontos szem előtt tartani, hogy a felelősségteljes játék létfontosságú – soha ne fogadjon arra, hogy valóban megengedheti magának a lemondást.

Tájékoztatjuk Önt, és ezért a fogadóirodák a leghasznosabbak abban az értelemben, hogy lehetőséget kapjon. Megfelelően végrehajtva a fogadás második-50 százaléka jelentős előnyt jelenthet, különösen, ha valóban elég figyelmes. Most fedezzen fel egy nagyszerű fogadóirodát az ideális webhelyeink közül, először az egyének második felének fogadásaival. Mielőtt elkezdené a lövöldözést a játékkal, azonnal vessen egy pillantást a GYIK könyvünkre. Hisszük, hogy tudja a megoldást bármilyen kérdésre: „mennyit jelent a győztes következő 50 százaléka?

Entradas recomendadas